http://shopping-terapia.com/-f13.html
Дамско колие SWAG
Дамско колие SWAG
9.90 лв 
Дамско колие-яка KARI
Дамско колие-яка KARI
12.90 лв 
Гривна FOREVER
Гривна FOREVER
5.90 лв 
Дамска диадема JEN
Дамска диадема JEN
3.90 лв 
Обици LOLA
Обици LOLA
3.90 лв 
Гривна VANILA
Гривна VANILA
3.90 лв 
Обици KLEO
Обици KLEO
3.90 лв 
Дамска диадема PURPLE
Дамска диадема PURPLE
3.90 лв 
Обици LARAS
Обици LARAS
3.90 лв 
Дамска диадема BLUE
Дамска диадема BLUE
3.90 лв 
Обици FANIS
Обици FANIS
3.90 лв 
Обици AMELIA
Обици AMELIA
3.90 лв 
Обици DENIS
Обици DENIS
3.90 лв 
Обици MONICA
Обици MONICA
7.90 лв 
Обици KARI
Обици KARI
9.90 лв 

Модни дамски аксесоари, бижута, гривни, колиета, обеци, колани, шалове. Уникални модели за теб от Shopping-Terapia.com